Magic : Les apprentis sorciers

Per groep van
4 tot 6
Duur
30 minuten

Magic : Les apprentis sorciers

Kraken, een machtige necromancer die gek is geworden, staat klaar om de wereld te veroveren met zijn horde magische wezens. De oorlogsmagiër Arkane heeft hulp nodig en rekruteert jou en je tovenaarvrienden om de vooruitgang van het kwaad te stoppen dat het westen overspoelt.

Vorm een team van krachtige tovenaars en ga op avontuur aan boord van het luchtschip bestuurd door de kobold Ziggy, de beste piloot van het koninkrijk, en probeer de donjon van Kraken te bereiken om te voorkomen dat hij zijn machiavellistische plan uitvoert. Maar wees voorzichtig, je zoektocht zal niet gemakkelijk zijn, want de dienaren van Kraken zijn krachtig en doen alles om je tegen te houden om je missie te voltooien

“Magic: Les apprentis sorciers” is een nieuwe, unieke multiplayerervaring bedacht en bedacht door Terragame Studio. Het is een full-sized replica van een luchtschip waarbij elk zintuig wordt benut. In deze ultraimmersive ervaring voor zowel jonge als volwassen bezoekers wordt alles gedaan om spelers te dompelen in een meer dan echt fantasieuniversum: seismische sensoren reageren op wat je in het spel beleeft, een dynamische simulatie van meteorologische effecten, de harmonie tussen het echte en het virtuele dat je omringt, alles is er om je het gevoel te geven dat je een magische en opwindende avontuur beleeft met familie of vrienden.

Ontdek andere gelijkaardige avonturen

Elke ervaring speelt zich af in een privézaal van 400 m² met een groepje van vier tot zes spelers