Vrijgezellenfeest

Is het jouw taak om een vrijgezellenfeest te organiseren? Gefeliciteerd en… geen paniek! Wij staan voor je klaar.

Zoek je een idee voor een uniek en onvergetelijk programma? Kies dan voor avontuur, in het Terragame Center. Wij onthalen je op een onvergetelijke en intense ervaring in de hyper virtual reality!

Op het programma: zombies, kwaadaardige wezens en andere verrassingen 😊.

Aanpassing van de zaal, traiteur, animaties, … Alles is mogelijk!

Neem contact met ons op!

 

 

“Le Manoir Des Damnés” is een origineel avontuur van Terragame waarbij een team van spelers een andere wereld betreedt. En dat in een van de grootste speelzalen ter wereld! De spelers moeten een gezin redden dat gevangen wordt gehouden in een slot. Ze nemen het op tegen zombies, geesten en kwaadaardige wezens. Slaag jij erin om het einde te halen en het slot levend te verlaten?

Gewapend met een geavanceerde VR-bril, een speciaal wapen en revolutionaire technologie, kiest elke speler zijn personage/avatar. Vervolgens duikt het hele team in een duister en luguber slot van 600 m² dat speciaal voor dit avontuur is ontworpen.

Maak teams van vier tot acht spelers, stap het slot binnen en neem het op tegen ronddolende zombies en kwaadaardige wezens. Na afloop kunnen de spelers hun score vergelijken. De beste prestaties worden aan het eind van de maand beloond!