Verjaardag 13 jaar en ouder

Of om je verjaardag te vieren…

Ben je bijna jarig en wil je het groots aanpakken? Wil je je beste vriend(in) of een van je familieleden verrassen ter ere van die speciale gebeurtenis?

Bij Terragame verwelkomen we je graag. We ontvangen je in een ruimte die speciaal voor deze feestelijke gelegenheid is ingericht.

Grijp je kans om samen met je vrienden een uniek en onvergetelijk avontuur te beleven met een ervaring in hyper virtual reality. Hier vallen de fysieke en de virtuele wereld samen, voor een superintense en complete beleving.

Als bonus wordt een plaats tot €30 aangeboden voor degenen die hun verjaardag vieren. Signaal je ontvangst.

 

 

“Le Manoir Des Damnés” is een origineel avontuur van Terragame waarbij een team van spelers een andere wereld betreedt. En dat in een van de grootste speelzalen ter wereld! De spelers moeten een gezin redden dat gevangen wordt gehouden in een slot. Ze nemen het op tegen zombies, geesten en kwaadaardige wezens. Slaag jij erin om het einde te halen en het slot levend te verlaten?

Gewapend met een geavanceerde VR-bril, een speciaal wapen en revolutionaire technologie, kiest elke speler zijn personage/avatar. Vervolgens duikt het hele team in een duister en luguber slot van 600 m² dat speciaal voor dit avontuur is ontworpen.

Maak teams van vier tot acht spelers, stap het slot binnen en neem het op tegen ronddolende zombies en kwaadaardige wezens. Na afloop kunnen de spelers hun score vergelijken. De beste prestaties worden aan het eind van de maand beloond!